dinsdag 28 september 2010

Hoe spot je nieuwe trends...?

Lookfornewtrends heeft een aantal, 5 om precies te zijn, mooie tips voor je als je zelf trends wilt gaan spotten:

Tip #1
Weet waarom je op zoek bent naar trends. Het is de bedoeling dat je zoekt naar producten en/of diensten die al wel bestaan maar wat eigenlijk nog ver uitgewerkt kan worden zodat er een hoop mensen dat product of dienst wil hebben.

Tip #2
Blijf kijken naar nieuwe ontwikkelingen en innovaties. Je hoeft natuurlijk niet elke trend zelf leuk te vinden. Daarom moet je jezelf dingen blijven afvragen; waarom gebeurt dit? Waarom is het geintroduceerd? Waarom vinden mensen het leuk?

Tip #3
Maak zelf je web van resources. Gebruik zoveel mogelijk medium om nieuwe trends te spotten. Denk hierbij aan kranten, internet, boeken, winkels, scholen enzovoorts.

Tip #4
Zorg dat de naam van je product / dienst goed is en ook goed past bij waar het voor staat. Als mensen dan de naam zien van je product dan weten ze eigenlijk al een beetje wat het is.

Tip #5
Zorg dat je kunt samenwerken met andere groepen. Als dit goed werkt zal je zien dat het bereik drastisch vergroot wordt. Meer mensen zullen jou product/dienst zien en zullen eerder mee gaan met de trend.


To be continued........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten